skip to Main Content

Hallo ik ben Ann en welkom bij Tejas salon.

Onze huid en onze innerlijke gezondheid zijn erg belangrijk. Bij Tejas salon, werken we met huidverbeterende producten en wordt er resultaatgericht gewerkt.

Tejas is een Sanskriet woord, dat in de leer van Ayurveda “vuur, metabolisme, transformatie, innerlijke kracht” betekent. Als je innerlijk in balans bent, straal je dat ook uit.

Ik kwam rond 2000 in contact met Ayurveda, een holistische geneeswijze, 1 van de oudste van de mensheid, afkomstig uit India.

Vanaf dan heb ik de perfecte aanvulling gevonden,  die aansloot  op mijn visie over de mens, zijn lichaam en zijn geest.

Deze opleiding, heeft me het diploma bezorgd  Ayurvedic Practitioner, hbo bachelor, uitgereikt door EISRA, European Institute on Ayurvedic Research.

In feb-maart 2019, heb ik een stage gedaan in Pdi, India, waar ik mee geholpen heb met Ayurvedische artsen om cliënten te behandelen met Ayurveda, zowel massage als voedingsadvies.

Mijn doel is om elke klant, een rustgevende behandeling of aangepast advies te geven mbt hun gezondheid en hierbij hun te helpen om een leven te leiden dat het best bij hun type, dosha (vata, pita, kapha) past.

Het is voor mij belangrijk dat de klant zich volledig kan ontspannen en met een fijn gevoel Tejas verlaat.

 

Van harte welkom.

 

Ann Neels

Back To Top