skip to Main Content

Hallo,

Welkom bij Tejas salon!

Ik ben Ann en ik leef volgens het principe ‘ gezond genieten ‘, waarbij ik zoveel mogelijk gezond probeer te eten en regelmatig sport, maar de bourgondiër in mij, laat zeker ruimte voor zoete zondes, een lekker glaasje bubbels en gezellige uitstapjes met mijn familie en vrienden.

Mijn passie voor Ayurveda en Ayurvedische geneeskunde is al vroeg gestart. Ayurveda is sinds enkele jaren erkend door de Wereld gezondheidsorganisatie (WHO) als een wetenschappelijke geneeskunde (who traditional Medicine stradegy 2002-2005). Ayurveda heeft aandacht voor de complete mens, lichaam, geest en ziel. Als voedingscoach en massage therapeut, gebruik ik kruiden, oliën die volgens de kennis van Ayurveda aangewezen zijn. Ik tover geen rare of ingewikkelde recepten uit mijn mauw, je kan perfect Ayurveda combineren met onze Westerse levensstijl, maar dan wel gezonde!

Wat we eten heeft niet alleen een weerspiegeling op de huid, maar zorgt ervoor dat we ons kalm en goed voelen. ‘ let your food be your medicine and your medicine be your food ‘ Hippocrates ‘.

Wat voor de ene goed is, is niet noodzakelijk goed voor een ander. Wat mag ik nog eten? Waarom liggen mijn darmen in de knoop? Waarom is mijn energiepeil zo laag? Waarom val ik niet af?…

Voor talrijke klachten is er verbetering mogelijk! Als coach kijk ik met jou samen naar je voeding, levensstijl, stresslevel, om te zien waar we kleine dingen kunnen aanpassen. Dit steeds op een veilige en natuurlijke manier.

Naast Ayurveda en voeding, heb ik een tweede passie ‘ onze huid ‘. We krijgen allemaal helaas rimpeltjes, dat is niet te vermijden, maar we kunnen met een frisse uitstraling en goede huidconditie ‘ mooi ‘ verouderen. Hoe doe je dit? Met de huidverbeterende behandelingen (zie menu Geneo +),  veilige en natuurlijke cosmetica en regelmatig een klassieke of Geneo gelaatsverzorging laten doen.

Als laatste wil ik de kwaliteit van de warme Ayurvedische massasageoliën benadrukken die ik gebruik in mijn salon. Ze hebben een diepgaand effect op het lichaam, ruiken heerlijk en worden per klant afgestemd, afhankelijk van uw klachten.

Mijn doel is om jou als klant, een rustgevende behandeling of aangepast advies te geven, zodat je energieker en met minder lichamelijke klachten door het leven gaat!

 

Van harte welkom.

 

Ann Neels

Opleidingen:

  • Bio esthetiek Denise Gresiac
  • Apotheekassistente
  • Erkend Geneo+ center
  • Ayurveda technician, Ayurvedaschool, Borgerhout docent Peter Van Herck 
  • Ayurveda practitioner, Eisra Den Haag, oprichter Dr Anil Mehta 
  • 4 weken stage India,Haridwar, Pdi, ayurvedische behandelingen
  • Voedingscoach, Europese academie 
  • Gezondheidstherapeut, Europese academie ( eindigt 2024)

 

Back To Top