skip to Main Content

Hallo ik ben Ann en welkom bij Tejas.

Mijn opleiding huidconsulente heb ik gevolgd bij “Denise Gresiac”, te Berchem en later werd mijn interesse opgewekt in de innerlijke gezondheid van de mens en heb ik een bijkomend diploma tot Apotheekassistente gevolgd. Na jarenlange ervaring in de farmaceutische wereld, hetzij als Account-Manager en als Apotheekassistente is mijn kennis en interesse in de mens, als geheel steeds verder ontwikkeld.

Ik kwam rond 2000, in contact met Ayurveda, een holistische geneeswijze, 1 van de oudste van de mensheid, afkomstig uit Indië.

Vanaf dan heb ik de perfecte aanvulling gevonden,  die aansloot  op mijn visie over de mens, zijn lichaam en zijn geest.

Deze 4 jarige opleiding, heeft me reeds het diploma bezorgd  Ayurvedic Technician, uitgereikt door EISRA, European Institute on Ayurvedic Research.

Deze studie bevat naast een grondige kennis van Ayurveda, preventie en behandeling van ziekten, ook massagetechnieken en voedingsadvies voor je constitutie te bepalen, terug te brengen, kortom balans in je leven te brengen.

Mijn doel is om elke klant, een rustgevende behandeling of aangepast advies te geven mbt hun gezondheid en hierbij hun te helpen om een leven te leiden dat het best bij hun type, dosha, past.

Het is voor mij belangrijk dat de klant zich volledig kan ontspannen en met een fijn gevoel Tejas verlaat.

 

Van harte welkom.

 

Ann Neels

Back To Top